Начало ММА Келвин Гастелъм обикаля и се фука с пояса

Келвин Гастелъм обикаля и се фука с пояса

Келвин Гастелъм обикаля и се фука с пояса
0

Келвин Гастелъм не участва в главната битка на UFC 234 в Мелбърн, Австралия. Това не му попречи да се обяви за победител в нея… и шампион.

Той трябваше да спори за отличието с Робърт Уитакър, но роденият в Нова Зеландия боец бе принуден да се оттегли.

Ще бъде опериран заради херния. Дейна Уайт обяви, че ако бе разрешил този мач – то би могъл да завърши фатално.

„Това е моят колан. Спечелих го. Пропътувах хиляди километри, влязох в категорията. В борбата, когато боец не се появи, то той пропуска битката и другият е шампион. Просто е“, тупа се в гърдите Гастелъм.

„Аз съм шампионът. Разбрах, че той се е оттеглил сутринта. Казаха ми, че е напуснал събитието. Надявам се, че бързо ще се възстанови, а след това ще му дам шанс да се бие за моята титла“, заяви Келвин (16-3-0).

Боецът изглеждаше видимо доволен с колана на рамото си. Появи се с него и уверено говори пред камерата на австралийската телевизия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.