Начало ММА Петъчни прогнози: Австралия звучи като лесни пари

Петъчни прогнози: Австралия звучи като лесни пари

Петъчни прогнози: Австралия звучи като лесни пари
0

Петък е. Време е за малко прогнози. Току-виж в понеделник имаме повод за почерпка в офиса. Най-доходоносната рубрика на Boec.BG този път се съсредоточава върху UFC 234. Дългоочакваното бойно шоу в Австралия най-после дойде.

Тази неделя (10 февруари) Мeлбърн ще се превърне в арена на гладиаторски битки, а ние любителите на прогнозите… ще си повдигнем адреналина допълнително.

Робърт Уитакър (21-4-0) – Келвин Гастелъм (16-3-0)

Робърт e шампион на UFC в средна категория. Завръща се в Октагона след 7-месечно отсъствие. Срещу него се изправя победителят от бойното риалити предаване „The Ultimate Fighter“.

Келвин показа слабости в граплинга. От друга страна Уитакър е много добър и в стойка. Един от най-добрите бойци в света. На пръв поглед няма да изпита проблеми – 1,40 е коефициентът за победа на шампиона. Това е по-сигурният вариант – подходящ за права колонка.

Солидна опция изглежда той да победи след нокаут, технически нокаут, дисквалификация или отказване – 2,25.

Израел Адесаня (15-0 MMA) – Андерсон Силва (34-8 MMA)

Нигериецът е един от най-популярните и опасни бойци в момента. „Паяка“ изглежда като много неравностоен съперник в този мач. Вече е 43-годишен…

Ставката за успех на Адесаня е нищожна – 1,18. Много е вероятно той да приключи бразилеца още в Рунд №1 за 3,00. Все пак по-сигурно изглежда Израел да победи след нокаут, технически нокаут, дисквалификация или отказване – 1,65.

Рани Яхия (26-9-0) – Рики Саймън (10-1-0)

Бразилецът е изкусен майстор в граплинга и Саймън е обречен. Букмейкърите дават равни коефициенти за двамата, което е изненадващо.

Последните 3 победи на Рани са след събмишън, а това ще е №4 – 2,90.

Рики ще разчита на някой бърз нокаут, но срещу такъв джу джицу магьосник ще му е много трудно да се задържи дълго на крака.

Този път мачовете изглеждат по-лесни за прогнозиране. Австралия от край време звучи като място за печелене на лесни пари. Дали и този път ще е така?

Предстои да разберем.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.