Начало ММА Чад Мендес срещу Ренато Мойкано на UFC 231
0

Чад Мендес срещу Ренато Мойкано на UFC 231

Чад Мендес срещу Ренато Мойкано на UFC 231
0

Битката ще е в категория перо и ще се състои на UFC 231, a Ренато Мойкано ще бъде резервен вариант, ако някой от двамата бойци в основния двубой отпадне от събитието. UFC 231 ще се проведе в Торонто, Oнтарио на 8-ми декември. В главния двубой за вечерта един срещу друг ще се изправят Браян Ортега и Макс Холоуей. Двамата трябваше да се срещнат в спор за титлата по-рано тази година, но Макс Холоуей бе отстранен от двубоя, поради признаци на мозъчно сътресение.

Според MMA Brasil, Ренато Мойкано, който е със статистика от 14 победи и 1 загуба, ще се изправи срещу Чад Мендес, но при случай на повторно отлагане на битката между „Т-City“ и Холоуей, Ренато ще участва в главния двубой за вечерта. Единствената загуба на бразилеца е от Браян Ортега, който е все още непобеден.

Чад Мендес е с три загуби в последните си пет мача. В последния си двубой Чад „Money“ Мендес нокаутира Майлс Джури. Двубоят се изигра на събитието UFC Fight Night: dos Santos vs Ivanov.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".