Начало ММА ММА верига се подсили с изкуствен интелект
0

ММА верига се подсили с изкуствен интелект

ММА верига се подсили с изкуствен интелект
0

Сингапурската ММА верига ONE Championship ще разчита на изкуствен интелект, за да предложи по-добро съдържание на феновете си.

Ръководството на шампионата подписа стратегически договор със софтуерния гигант Microsoft, като ще се възползва от „облачната“ технолога на компанията и онлайн базираните ѝ инструменти. Партньорството има за цел да увеличи използването от феновете на платформата за стрийминг на ONE, като за това ще спомогне изкуственият интелект Azure, който ще предоставя данни и анализ на потреблението, за да може то да бъде персонализирано за всеки отделен потребител.

В партньорството ще се включи и употребата на други иновации, като използването на холограмни изображения за предотвратяване на контузии и подобряване на представянето на бойците чрез технологиите, позволяващи на компютрите да се учат. Веригата ще разпространява ексклузивно съдържанието си в различните медийни платформи и канали на Microsoft, като ще даде достъп до информацията на над 500 милиона свои потребители от 180 държави.