Начало ММА Кормие за реванша с Миочич: Изморих се и изтървах победата
0

Кормие за реванша с Миочич: Изморих се и изтървах победата

Кормие за реванша с Миочич: Изморих се и изтървах победата
0

Бившият носител на две титли в UFC Даниел Кормие подчерта грешките, които е допуснал в битката реванш със Стипе Миочич. Ди Си разказа какво му е коствало победата пред mmafighting.com само три седмици преди третия двубой между двамата хегемони в тежката категория.

„Бях толкова разсеян от нещата, които се случваха в живота ми и просто изпуснах битката. Не бях добре подготвен и се изморих. Признавам си, изморих се. Ударите в тялото и главата в четвъртия рунд ме нараниха и не реагирах правилно, защото бях много изморен. Няма да позволя това да се случи отново. Ако намери начин да ме нарани отново, ще отвърна, както във всички предишни случаи в живота ми. Всеки ден съжалявам за миналата битка“, сподели екс-шампионът.

Кормие добавя, че се е чувствал прекалено комфортно в клетката през първите два рунда по време на реванша с Миочич и това също е допринесло за лошото му представяне в края на срещата. Стипе победи с ТКО в четвъртия рунд и така си отмъсти за загуата с КО в първия рунд, която допусна година по-рано.

Независимо от резултата от трилогията Кормие-Миочич, бившият национален състезател на САЩ по борба планира да се оттегли от професионалния спорт. За него остава важно как ще се представи в последната си битка, а не какъв резултат ще постигне.

„Искам да направя, това което трябва. Ако това доведе до победа, страхотно. Искам да се състезавам по най-добрия начин. Миналия път не успях. Ако той ме победи, то поне искам да победи най-добрата ми версия. Не искам да победи някой, който дори няма и година след операция на гърба и е в лошо физическо състояние. Искам да използвам пълния си потенциал. Аго го използвам, ще победя“, заключи 41-годишният ММА боец.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".