Начало Видео UFC бойци прогнозират Уитакър-Тил (ВИДЕО)

UFC бойци прогнозират Уитакър-Тил (ВИДЕО)

UFC бойци прогнозират Уитакър-Тил (ВИДЕО)
0

Тази неделя на остров Яс, Абу Даби един срещу друг в клетката ще застанат Дарън Тил и Робърт Уитакър. Двамата ще премерят сили в пет рундов двубой, който ще служи за главно събитие на галавечерта UFC on ESPN 14 на „Бойния остров“. Бившият шампион Уитакър ще търси обратно пътя към победите в този дългоочакван двубой, а британският му опонент ще търси втора поредна победа, след като надделя над Келвин Гастелъм през ноември, 2019-та.

Ето как част от UFC бойците предполагат, че ще се развие битката.

Къртис Блейдс, тежка категория: Робърт винаги търси най-големите главорези, но Тил е доста едър за средна категория. Има невероятен страйкинг и избирам него.

Джаред Каноние, средна категория: Мисля, че Уитакър ще победи. Не, че Тил не е добър боец, но Тил е нов в тази дивизия….Уитакър, от друга страна, е бивш шампион и се е бил два пъти с Йоел Ромеро и други добри бойци. Уитакър има по-добра игра като цяло. Той е по-динамичен. 

Алджамейн Стърлинг, категория „петел“: Като им гледам последните представяния си мисля, че Уитакър играеше добре срещу Адесаня, но го хванаха в крачка….не знам дали Тил беше притеснен срещу Гастелъм, но той не направи нищо. Трябва да използва повече кросове и кикове. Ако трябва да избера някого, то това ще бъде Уитакър. Той е по-добре тестван в битка и мисля, че на негово място не бих се притеснявал за тази битка.

Пълно видео с останалите прогнози на UFC бойците:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.