Начало Видео Първата зрелищна победа на Стипе Миочич в UFC (ВИДЕО)

Първата зрелищна победа на Стипе Миочич в UFC (ВИДЕО)

Първата зрелищна победа на Стипе Миочич в UFC (ВИДЕО)
0

Много преди да стане шампион в тежка категория Стипе Миочич бе познат като талантлив боец от Охайо. Любимецът на Кливланд влезе в UFC със статистика от 6 победи и нито една загуба. Той записа седмата си поредна победа с ТКО над Джоуи Белтран, който вече имаше 18 битки в организацията по онова време. 

Това е случи на събитието UFC 136 през 2011-та. Сега боецът, който е и пожарникар по професия, има 19 победи и едва 3 загуби. Миочич може да се похвали и с най-много спечелени бонуси в тежката категория (9), най-много защити на пояса (3) и най-много пласирани удари в една битка (136 срещу Марк Хънт). В последното си стъпване в клетката надделя над Даниел Кормие в двубой реванш. Боецът с хърватски корени успя да обърне мача и в четвъртия рунд да запише ТКО. Тази победа му спечели и наградата за „най-голямо завръщане“ през 2019-та.

Вижте пълно видео от дебютната му среща в UFC:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".