Начало ММА Антъни Смит бил нападнат в дома си
0

Антъни Смит бил нападнат в дома си

Антъни Смит бил нападнат в дома си
0

Боецът на UFC Антъни Смит е упражнил наложителна самоотбрана в дома му в неделя сутрин. „Лъвското сърце“ сподели пред Ариел Хелуани и ESPN, че това било „една от най-тежките битки в живота му“.

Бившият претендент за титлата при 93-килограмовите споделя, че около 4 сутирнта в неделя непознат проникнал в дома му. Мъжът, който по-късно бил идентифициран като Люк Хиберман, влезнал в къщата през гаража. Когато Смит го забелязал, той се нахвърлил върху него. Битката им продължила 5 минути, докато полицейски патрул пристигнал на адреса.

„Няма да излъжа, ако кажа, че това бе една от най-тежките битки в живота ми. Бях готов да умра. Никой умен не би разбил къща без да е въоръжен. Той бе обикновен човек и аз се затрудних с него. Той пое всеки мой удар, всеки лакът, всяко коляно. Пое всичко и продължи да се бие“, разказва Смит.

Той добави, че винаги се е чувствал, като корав мъж, но след инцидента и той и семейството му били изплашени. Хаберман бил арестуван от полицията на щата Небраска и обвинен в нахлуване в чужда собственост.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".