Начало Видео Родни джудисти предизвикват – 1000 бърпита (ВИДЕО)

Родни джудисти предизвикват – 1000 бърпита (ВИДЕО)

Родни джудисти предизвикват – 1000 бърпита (ВИДЕО)
0

Българските национали по джудо и самбо Янислав Герчев и Борислав Янаков предизвикаха любителите на спорта и професионалистите като тях по интересен начин. Двамата родни таланти направиха по хиляда повторения от упражнението със собствено тегло „бърпи“ и предизвикаха приятелите им във социалната мрежа „Facebook“.

„Здравейте, приятели. От няколко седмици гледам по социалните мрежи най-различни предизвикателства. Едно от тях ми направи впечатление – 100 бърпита. Реших и аз да отправя предизвикателство към професионалните атлети, но искам малко да вдигнем летвата и вместо 100, нека бъдат 1000 бърпита“, написа Янислав Герчев във Фейсбук. Той сподели и времето, за което е направил тези повторения – един час и четирсет и две минути.

Първият, който отвърна на предизвикателството, бе медалистът от европейски и световни първенства по самбо Борислав Янаков. Той дори успя и да запише по-добро време.

Здравейте, приятели! Бях предизвикан от приятел за ново предизвикателство, което е доста интензивно и натоварващо за…

Публикувахте от Yanakov Borislav в Вторник, 7 април 2020 г.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".