Начало ММА Кормие ще тренира вкъщи за големия реванш
0

Кормие ще тренира вкъщи за големия реванш

Кормие ще тренира вкъщи за големия реванш
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория, Даниел Кормие, ще тренира вкъщи за третата му битка със Стипе Миочич. Залата в която Кормие тренира, „American Kickboxing Academy“, е затворена, тъй като социалната изолация в щата Калифорния все още е задължителна. Кормие си е набавил всичко нужно, за да направи добър тренировъчен лагер и го показа в Instagram.

 

 

Дългогодишният съотборник на Кормие, Джош Томсън, разказа повече за домашната спортна зала на бившия властелин в тежка категория.

„Той строи зала в къщата си. Води треньори и момчета за спаринг и така тренира. Не знам какво ще видим от Миочич и Кормие в тази битка“

На 15-ти август Ди Си и Стипе ще премерят сили за трети път в кариерите им. Битката ще се проведе в Лас Вегас на закрити врата. Към този момент резултатът между двамата е равен – и двамата имат по една победа с КО/ТКО.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".