Начало ММА Грозно и просташко поведение от Адесаня след победата (18+)

Грозно и просташко поведение от Адесаня след победата (18+)

Грозно и просташко поведение от Адесаня след победата (18+)
0

Мнозина забелязаха заигравката от Израел Адесаня на гърба на Пуло Коста в секундите след успеха с ТКО. Африканецът яхна своя съперник, който беше в тежко състояние, включително и след забранен удар в тила.

Това обаче далеч не беше всичко.

Адесаня се изстреля към треньорския щаб на бразилеца и под афект от адреналина започна да демонстрира как ще еякулира върху специалистите.

„Шампионското“ поведение на ММА боеца продължи с фразата:

„Може да нямам черен колан, но си увивам п***са около кръста все едно е черен колан.“

Адесаня не пропусна да демонстрира с ръце къде точно го увива.

Избухването му идва като отговор на закачката от страна на Коста след кантара миналия петък, когато бразилецът си уви черен колан и подхърли бял на шампиона. Действието му беше само пореден епизод от враждата между двамата и се явява вид промотиране на шоуто.

Грозното и просташко поведение на Израел Адесаня обаче не му прави чест.

Шампионът на федерацията в средна категория безспорно бе по-добрият на UFC 523, но уважението към противника в случая беше 0. Донякъде може да се оправдае с враждата им около промотирането на сблъсъка – въпросът е кога границата е прекрачена.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.