Начало ММА Адесаня не съжалява за яхването на Коста

Адесаня не съжалява за яхването на Коста

Адесаня не съжалява за яхването на Коста
0

Шампионът на UFC в средна категория – Израел Адесаня, не изрази никакво съжаление за постъпката след победата над Пауло Коста.

В края на втория рунд на главното събитие на UFC 253 бившият кикбоксьор прати съперника си на пода. Последва граунд енд паунд със забранен удар в тила, а след като съдията спря двубоя Адесаня яхна подигравателно бразилеца и направи непристойно движение.

„Изобщо не ми пука, ако трябва да бъда честен“, Израел сподели мред MMA Fighting. „Вече дори не мисля за този мач. Това не беше планирано, а просто стана. Все едно играеш в „Call of Duty“ и след като убиеш съперника, решиш да се изгавриш с него.“

„Нещо такова направих. Хората са луди и говорят неадекватни неща. Не било мъжко, но явно те имат проблеми със собствената си сексуалност“, добави Адесаня.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.