Начало Борба 179 борци ще участват в преборванията за Балканиадата

179 борци ще участват в преборванията за Балканиадата

179 борци ще участват в преборванията за Балканиадата
0

Точно 179 заявки за участие бяха утвърдени от Управителния съвет на Българска федерация по Борба за предстоящите преборвания във всички възрастови групи за Балканиадата. Квалификационните срещи предстоят на 11-ти септември и ще се проведат в залата по борба на столичния спортен комплекс „Диана“. Те ще бъдат по регламен на Международната федерация по борба (UWW). Самото Балканско първенство е насрочено за периода 31-ви септември до 6-ти октомври в Панагюрище.

Сайтът на БФ по Борба обяви, че Управителния съвет е взел решение съгласно заявките, да бъдат направени преборвания във всички възрастови групи, както следва:

  • Шампионите от ДЛОШ за 2019 г. във всяка категория в съответната възрастова група участват по право в категорията, в която са се класирали на първо място.
  • За определяне на втори човек в категорията преборванията са между медалистите от ДЛП и ДЛОШ за същата категория.
  • Шампионите от ДЛП и ДЛОШ, които заявят участие в друга теглова категория също участват в преборвания.
  • При заявени двама души срещите за преборванията са 2 от 3, при повече от двама души по система Нордикс – всеки срещу всеки.

Преборванията ще бъдат на 11.09.2019 г. Мерене от 10.00 часа, борби от 11.00 часа в залата по борба „Диана“. Толеранс за момчета и момичета, кадети и кадетки – 1 кг, юноши и девойки – 2 кг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.