Начало Борба Аварския танк: Готов съм физически, остава само да се подготвя психически (СНИМКИ)

Аварския танк: Готов съм физически, остава само да се подготвя психически (СНИМКИ)

Аварския танк: Готов съм физически, остава само да се подготвя психически (СНИМКИ)
0

Абдулрашид Садулаев заяви, че е готов за завръщането на турнирите по борба. След паузата, заради пандемикята от коронавирус, руските борци ще се състезават отново на тепиха. Те ще вземат участие в националния шампионат на „Сборная“. Надпреварата стартира от утре в Наро-Фоминск, Московска област и ще продължи до неделя.

„Последни щрихи преди националния шампионат за 2020 година. Готов съм физически, остава само да се настроя психически! Със състава, показан на снимката, обучението беше продуктивно, написа „Аварския танк“ в профила си в Instagram.

През тази година дагестанският борец продължи доминацията си при 97-килограмовите в свободния стил. Той спечели четвърта титлa от шампионат на Стария континент (2014 г., 2018 г., 2019 г., 2020 г.). 23-годишният борец е настоящ олимпийски шампион (2016г.) в категория до 86 кг. Той има четири световни титли (2014г. , 2015г., 2018г.и 2019 г.). „Аварския танк“ спечели и на два пъти Европейските игри (2015г. и 2019 г.).

Балансът му от победи и загуби на тепиха е впечатляващ. Садулаев има 123 успеха срещу само 2 поражения (Кайл Снайдер (САЩ) и Гамзат Османов (Азербайджан)) в своята кариера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.