Начало Борба Боркиня влезе в десетката за спортист на годината на Община Разград

Боркиня влезе в десетката за спортист на годината на Община Разград

Боркиня влезе в десетката за спортист на годината на Община Разград
0

 Нейният треньор взе приза за най-добър в индивидуалните спортове.

Фатме Шабан

Фатме Шабан си спечели място в класацията за спортист на годината на Област Разград. Тя събра 409,5 точки, завършвайки на почетната трета позиция. 16-годишната състезателка по борба на спортен клуб „Лютфи Мехмедов“ зае няколко призови места на различни първенства на които участваше при кадетките през този сезон. Тя взе второ място за кадети до 18 години в категория до 53 кг. на държавния личен отборен шампионат. На Европейско първенство за кадетки в кат. 49 кг. се нареди пета, а на Световно първенство за кадетки в същата категория, Шабан зае престижното 7-мо място. Равносметката за годината й в медали е 4 златни и 4 сребърни или общо 8 отличия.

Дениз Хамид

Дениз Хамид, който е треньор на Шабан в СК „Лютфи Мехмедов“ взе приза за най-добър наставник в индивидуалните спортове.

Плакет за висок спортен дух получи състезателят по борба Ремзи Реджеб, който стана републикански шампион за ветерани през тази година.

Изборът в класацията се извърши след като са бяха направени общо 19 номинации от седемте общини в Област Разград. В гласуването освен членовете на комисията участваха и местни журналисти.

Източник: „razgradnews.net“

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".