Начало Борба Даниел Александров вече е дипломиран магистър

Даниел Александров вече е дипломиран магистър

Даниел Александров вече е дипломиран магистър
0

Борецът ни има нови поводи за гордост

Националният ни борец в класическия стил Даниел Александров се дипломира в Национална спортна академия „Васил Левски“, в програма „Спорт за високи постижения“.

Припомняме, че преди по-малко от 2 седмици той ликува със сребърния медал в категория до 82 кг. в класическия стил на Европейското първенство по борба за мъже и жени, което се проведе в Рим, Италия.

„Скейтъра“ получи дипломата си от двукратния олимпийски шампион по борба и дългогодишен преподавател в НСА – проф. Петър Киров на официална церемония в Многофункционалната спортна зала на Академията.

Александров се дипломира, заедно с над 260 свои колеги абсолвенти в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“, положили държавен изпит през септември и ноември 2019 г. За да ги подкрепят в този празничен ден в залата присъстваха и много родители, близки и приятели на Випуск 2019. На тях благодари в поздравителното си слово ректорът, проф. Николай Изов.

„За нас беше чест да бъдем заедно. Бъдете сигурни, че с обич и мъничко тъга, в този празничен ден, се разделяме с Вас, надявам се за кратко, и Ви очакваме през август и септември за нови завоевания в образователната система и в новите възможности, които Ви предоставя НСА. Бъдете убедени в своите знания. Бъдете уверени в себе си и Ви пожелавам успех в житейския Ви и професионален път“ – заяви ректорът на НСА.

Церемонията завърши с ритуалното хвърляне на академичните шапки и традиционната обща снимка на цялото академично ръководство с Випуск 2019 на НСА „Васил Левски“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".