Начало Борба Елица Янкова тренира футболни национали на борба (ВИДЕО)

Елица Янкова тренира футболни национали на борба (ВИДЕО)

Елица Янкова тренира футболни национали на борба (ВИДЕО)
0

Медалистката от Рио показа интересни техники на двамата ни таланти във футбола.

Младежките футболни национали Илиан Илиев Джуниър и Мартин Минчев приеха предизвикателството на Елица Янкова и влезнаха в залата по борба. Последната ни медалистка от Олимпийски игри показа много интересни техники в нейния спорт по време на тренировките. Те преминаха в много добро настроение и за двете страни като смях и забава не липсваше.

Малко по-късно ролите се размениха като от залата по борба, спортистите отидоха на футболния терен. Въпреки, че борбата е много различен спорт от футбола, Елица показа завидни умения като дори отбеляза гол с глава.

Всичко това бе част от новото влогърско предаване „Backstagе“, посветено на живота на родните спортисти. В съвместния проект на асоциация „Докосни дъгата“ и Национална спортна база в непривичната за тях роля на водещи влизат световната шампионка по бокс Станимира Петрова, втората тенис ракета на България Димитър Кузманов и надеждата ни в олимпийското карате Ивет Горанова. Екипа допълват олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, „златното“ момиче Радина Филипова и националният треньор по скокове във вода Георги Чобанов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.