Начало Борба Еврошампионът Кирил Милов с помощ към Антъни Иванов и плуването (СНИМКА)

Еврошампионът Кирил Милов с помощ към Антъни Иванов и плуването (СНИМКА)

Еврошампионът Кирил Милов с помощ към Антъни Иванов и плуването (СНИМКА)
0

Кирил Милов, който наскоро стана европейски шампион по борба в категория до 97 кг в класическия стил, реши да се включи в благотворителна инициатива.

Той подкрепи кампанията на един от най-добрите ни плувци в момента – Антъни Иванов за набиране на средства, с които да се организират уроци по плуване за деца по света на възраст между 3 и 11 години.

В инициативата си 22-годишният търновски плувец, е подкрепен от други състезатели, сред които е именно еврошампионът по борба!

Милов се включи като дари едно от триката си, с което си проправи път до европейския връх на шампионата на „Стария континент“ по борба, провел се в Будапеща, Унгария през март!

Началната му цена е 50 лева като търгът ще се проведе в период между 24 и 48 часа.

Един от коментарите под поста беше на господин, който искаше да купи трикото на Милов за детенце с увреждания, което е фен на европейския ни шампион по борба. Той обаче обяви, че няма финансовата възможност да се състезава в търга. Самият Милов отговори, че ще изпрати специално тениска с негов автограф на своя малък фен!

Дарения за кампанията на Антъни Иванов се събират и чрез платформата gofundme.com.

„Смъртните случаи след удавяне при децата между 3 и 11 години рязко се увеличават всяка година поради липсата на средства за плувни уроци“, гласи част от поста на Антъни, с който той анонсира кампанията си.

Обявената цел на кампанията в gofundme.com е 20 000 долара.