Начало Борба Как тренира двукратен олимпийски шампион по борба? (ВИДЕО)

Как тренира двукратен олимпийски шампион по борба? (ВИДЕО)

Как тренира двукратен олимпийски шампион по борба? (ВИДЕО)
0

Роман Власов, който е двукратен олимпийски шампион по борба, сподели в социалните мрежи моменти от тренировките си. Руснакът ще се опита да спечели трета титла от най-важния спортен форум – Игрите в Токио, които ще се проведат през лятото, ако пандемията от коронавирус не промени отново плановете.

Власов показа няколко упражения с пудовка (обли тежести, които наподобяват топка за боулинг. Те са изцяло от метал. Използват се за сила, функционалност и изграждат стабилност). Тренировката продължи с хвърляния през рамо като 29-годишният шампион демонстрира завидна сила и издръжливост.

От другата страна на медала“, написа Власов в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roman Vlasov (@vlasovroma90)

 Роман Власов е двукратен олимпийски шампион (2012г. и 2016г.) в категории до 74 кг. и до 75 кг., в класическия стил. На Игрите в Токио той ще преследва златото при 77-килограмовите, заради промяната в категориите.

29-годишният борец има и две световни (2011г. и 2015г.), както и четири европейски титли (2012г., 2013г., 2018г. и 2019г.) в своята кариера.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".