Начало Борба Младият Роман Власов демонстрира страхотна физическа форма (СНИМКА)

Младият Роман Власов демонстрира страхотна физическа форма (СНИМКА)

Младият Роман Власов демонстрира страхотна физическа форма (СНИМКА)
0

Роман Власов, който е двукратен олимпийски шампион по борба показа, че тежките тренировки и добрата му физическа форма са плод на дългогодишни усилия. Борецът сподели снимка от ранния си период в борбата.

2004 г., братски Киргизстан. Тук съм млад и зареден. Разбрах, че животът не е захар и за моето парче хляб бях готов да го накълцам сериозно, написа руснакът в профила си в Instagram, добавяйки и снимка, на която Власов фотографиран на фона на соленоводното езеро Исък Кул, Киргизстан.

Един от първите харесали поста беше „Аварския танк“ Абдулрашид Садулаев.

Роман Власов е двукратен олимпийски шампион (2012г. и 2016г.) в категории до 74 кг. и до 75 кг., в класическия стил. 29-годишният състезател има и две световни (2011г. и 2015г.), както и четири европейски титли (2012г., 2013г., 2018г. и 2019г.).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".