Начало ММА Букмейкърите дават равни шансове за победа на Багата и Сакай

Букмейкърите дават равни шансове за победа на Багата и Сакай

Букмейкърите дават равни шансове за победа на Багата и Сакай
0

Благой Иванов се изправя срещу Аугусто Сакай в неделя призори българско време в поредната си битка от UFC. Двубоят бе отложен заради пандемията от коронавирус, но този път ще се състои в октагона в Лас Вегас. Това ще е петата битка за българската ММА звезда от договора му в UFC, като до момента има две победи и две загуби. А иначе в кариерата си до момента Иванов е с 18 победи и 3 поражения.

Българските и световни букмейкъри дават абсолютно равни шансове за победа на Благой Иванов и Аугусто Сакай. Има само едно изключение и тя идва от руски букмейкър за залози, който дава предимство на българина – коефициент 1.91 за негов успех срещу 1.94 за триумф на бразилеца.

„Багата е с 5 години по-голям от Сакай, което със сигурност ще бъде предимство, тъй като е по-опитният от двамата състезатели. Бразилецът обаче е в серия от 5 поредни победи, 4 от които с нокаут. Сакаи е по-висок с десетина сантиметра, което може да му донесе по-голямо предимство в битката в стойка. Докато знаете – българинът е добър на земя заради опита му в джудото и самбото. Ако сте любители на прогнозите и залозите, може да опитате възможност „Да се изиграят всички рундове“ от двубоя“, коментират от сайта „Букмейкър Рейтинги“.

В последните мачове Благой Иванов играе по пълни три рунда, като за последно стигна до нокаут преди повече от три години. Въпреки че Сакай нокаутира няколко съперника поред, този път със сигурност класата на българина е далеч по-голяма от тази на последните противници на бразилеца.

Боят между двамата се очаква около 05:00 часа сутринта в неделя, като той ще бъде подглавен на основната битка между Тайрън Уудли и Жилберт Бърнс.