Начало Борба Кечистът Миро иска да откупи един от големите български футболни клубове

Кечистът Миро иска да откупи един от големите български футболни клубове

Кечистът Миро иска да откупи един от големите български футболни клубове
0

Един от най-успешните български кечисти зад океана – Миро, направи заявка в социалните мрежи, че иска да стане собственик на любимия си футболен клуб – Локомотив Пловдив.

Мирослав Барняшев, както е пълното му име, призова своите последователи в Instagram да му предоставят контакти на Христо Крушарски, за да се опита да откупи отбора от де юре собственика.

Ако някой има контакт с Крушарски или Сотко, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локомотив Пловдив. Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив. Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата за клуба и неговото развитие. Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив Пловдив страда поради лоши управленски решения“, написа в „история“ звездата на AEW.

Ситуацията във футболния клуб от доста сложна от години. Всеки сезон се наблюдават сериозни финансови проблеми около заплатите на играчите и сформирането на боеспособен състав за различните надпревари. Най-големият проблем обаче си остава стадионът, където драмите излизат дори извън рамките на самия спорт. Десетки милиони левове общински средства биват прахосани, а реален резултат все още няма.