Начало Борба Класиците продължават с тежките тренировки на Белмекен (ВИДЕО)

Класиците продължават с тежките тренировки на Белмекен (ВИДЕО)

Класиците продължават с тежките тренировки на Белмекен (ВИДЕО)
0

Националният отбор по борба класически стил продължава с подготовката след карантината, породена от пандемията от коронавирус. Борците ни тренират на пълни обороти, след като получиха възможност да се подготвят пълноценно на националните спортни бази от 13 май.

Елис Гури, който е един от помощник-треньорите на отбора, сподели видео в социалните мрежи, в което класиците се подговят в залата с Bulgarian bag (Българска торбичка).

Гури, който е бивш световен шампион по борба в категория до 96 кг. от шампионата на планетата, провел се през 2011 година, акцентира във видеото на упражненията на Даниел Александров, Иво Ангелов, Тарек Абделслам, Радослав Георгиев, Илиян Георгиев, а дори и на треньорите Бисер Георгиев и Армен Назарян.

Борците ни и този път демонстрираха увлечение към техно музиката. Припомняме, че преди няколко дни, те тренираха именно под такива ритми когато дори Кирил Милов хвана едната колона и започна да танцува.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".