Начало Борба Меле на турнир по борба в Русия (ВИДЕО)

Меле на турнир по борба в Русия (ВИДЕО)

Меле на турнир по борба в Русия (ВИДЕО)
0

Масов бой остави своя черен отпечатък на турнир по борба в Москва в четвъртък, 18.05. Новината бе съобщена от руския информационен портал Tass.ru , a по-късно и видео от инцидента бе публикувано в „Telegram„.

Все още не е ясно защо масовият бой се е случил, но президентът на руската федерация по борба Михаил Мамиашвили обвини треньорите за липса на поддържане на дисциплина сред състезателите им.

„За съжаление, такива неща се случват и е въпрос на вътрешна култура в клубовете, която треньорите трябва да създадат. Уважението трябва да е на първо място, за да се предотвратява такива срамни неща. Когато много усилия и труд се хвърлят за създаването на такива събития и видиш как някои хора пропиляват всичко това……ще кажем довиждане на всички тези хора завинаги“, категоричен е Мамиашвили.

След края на сблъсъците един от борците, който се счита за „отговорник“ за сбиването, Ислам Исайев, е бил дисквалифициран от турнира.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".