Начало Борба Миньор спечели международния турнир по борба в Перник

Миньор спечели международния турнир по борба в Перник

Миньор спечели международния турнир по борба в Перник
0

Миньор (Перник) спечели за четвърти път купата „Иво Ангелов“ в едноименния турнир по класическа борба, който се проведе в зала „Борис Гюдеров“ в града. Домакините грабнаха два златни медала, два сребърни и четири бронзови в 13-е теглови категории.

В състезанието участваха над 100 деца от цялата страна и Северна Македония. Класиралите се на първите три места получиха медали и грамоти, а за шампионите имаше като подарък уред за тренировка. На всички участници бяха подарени фланелки.

На турнира присъстваха председателят на Европейската федерация по борба Цено Ценов, олимпийските шампиони Армен Назарян и Валентин Райчев, световният шампион Янко Шопов и др. Турнирът е посветен на празника на Перник – 19 октомври.

Откриването уважиха гости от управата, сред които заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, временно изпълняващият длъжността кмет Севделина Ковачева, зам.-областният управител на Перник Иво Иванов.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.