Начало Борба Отборът на месеца амбициран за световното първенство
0

Отборът на месеца амбициран за световното първенство

Отборът на месеца амбициран за световното първенство
0

Състезателките от националния отбор по борба за жени споделиха своите впечатления от представянето си в Минск. Днес те бяха наградени за отбор на месец април в класацията на Пресклуб „България“.

Миглена Селишка заяви, че е доволна от спечеления бронзов медал. „Имах по-големи очаквания, но медалът си е медал“.

Мими Христова сподели, че е щастлива от сребърното отличие. „Много се радвам, че достигнах до финала след сериозната травма, която получих миналата година. Надявам се по-добре да боря на световното първенство“.

Тайбе Юсеин не скри своето разочарование от представянето си в Минск. „Не очаквах, че ще се върна без медал. Но си взех поука и се надявам, че на световното първенство няма да допусна грешките, които направих на Европейските игри“.

София Георгиева подчерта, че е щастлива от спечелването на бронзовия медал и е още по-амбицирана да се представи отлично и на световното първенство.

Евелина Николова, която се възстановява от контузия, поясни, че ще направи всичко възможо да участва успешно в олимпийската категория до 53 кг и да спечели квота.

Помощник треньорите на националния отбор Ст. Петков и М. Недков пожелаха на момичетата да бъдат здрави, тъй като имат всички необходими физически и технически сили и умения, за да бъдат сред най-добрите в света.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.