Начало Борба Перник е домакин на Републиканското по борба за момчета

Перник е домакин на Републиканското по борба за момчета

Перник е домакин на Републиканското по борба за момчета
0

В Перник утре започва Републиканският личен отборен шампионат по борба за момчета. Очаква се в турнира да се включат 250 състезатели от цялата страна.

„В тази възраст има най-голяма конкуренция в България. Надявам се да бъдем свидетели на много интересни схватки“, коментира световният и европейски шампион – Иво Ангелов.

Състезанието ще се проведе в зала „Борис Гюдеров“.

Кантарът е в 8:00 часа, схватките ще започнат в 10:00. Борбите ще продължат и следобедните часове, докато се определят финалистите.

Финалите са в сряда. Подобно състезание в Перник не е провеждано повече от 5 години, заявиха от местния клуб по борба „Миньор“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.