Начало Борба Даниел Александров се класира на 1/2-финал в Букурещ

Даниел Александров се класира на 1/2-финал в Букурещ

Даниел Александров се класира на 1/2-финал в Букурещ
0

Чудесното представяне на Даниел Александров в днешния 5-ти ден на Европейското първенство по борба за мъже и жени продължава, като българинът достигна фаза 1/2-финал при класиците в кат. до 77 кг.

В 1/4-финала Александров победи представителят на Полша Едгар Бабаян. В първата част Бабаян бе поставен в партер на два пъти, като от втория път полякът направи добра контраатака и на свой ред постави Александров в критична позиция, за което получи две точки.

През втората част борецът от Дупница също бе поставен в позиция партер, но перфектните му отбранителни действия не позволиха на Бабаян да поведе и срещата завърши при резултат 3:3, но Александров се поздрави с победата благодарение на последната записана техническа точка.

На 1/2-финал Дани ще се бори с Роланд Шварц от Германия.

Малко след това на тепиха за своя 1/4-финален мач при 130-килограмовите излезе Милослав Методиев, който се изправи срещу Сергей Семенов от Русия.

Преди това Методиев отстрани Оскар Марвик от Норвегия след победа по точки (3:2) на 1/8-финал, но Семенов влезе по-агресивно в срещата и Методиев бе поставен в позиция партер, а руският борец не изпусна контрола и претърколи някоко пъти нашето момче и в крайна сметка му бе присъдена победа с техническо превъзходство 9:0.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.