Начало Бокс Тервел с благодарности към легендарния Кени Адамс (ВИДЕО)
0

Тервел с благодарности към легендарния Кени Адамс (ВИДЕО)

Тервел с благодарности към легендарния Кени Адамс (ВИДЕО)
0

Тервел Пулев отдаде заслуженото на своя нов треньор – легендата Кени Адамс. Боксьорът ни използва социалните мрежи, за да благодари на специалиста, с когото се подготвя последните месеци и при когото търпи видима промяна.

Ето какво написа Тервел:

„Успехът е многокомпонентен и затова винаги е плод на колективна работа!

Кени Адамс – една жива легенда на американския професионален бокс (27 световни шампиона), без да парадира с нещо, зае важна роля в моята подготовка последните 4-5 месеца.

Респект за големия човек и треньор, оставащ в сянка, заради това, че именно ние състезателите сме на преден план.

Но всъщност, неговата работа се обуславя с успеха, който е общ и респективно показва и неговия труд в съвместната ни работа.

Чест му прави това, че той никъде не се натрапи, да е център на внимание или да влезне в полезрението на обективите с цел самоизтъкване.

Даже напротив, в зала „The Hangar“ -Коста Меса, след победата ни, изчака в продължение на няколко часа, неотлъчно до мен, да се снимам с абсолютно всеки български или америкснски фен, желаещ снимка с мен!

Чувствам се късметлия, че срещнах този човек и той прие да работи с мен.

Благодаря ти, Кенет Адамс!

Някои от българските ти колеги, имат какво да научат от теб, не само спортно технически, но и като манталитет и държание спрямо състезателите си“, написа Тервел Пулев.