Начало Борба Роман Власов определи един от най-важните компоненти за успех (ВИДЕО)

Роман Власов определи един от най-важните компоненти за успех (ВИДЕО)

Роман Власов определи един от най-важните компоненти за успех (ВИДЕО)
0

Роман Власов, който е двукратен олимпийски шампион по борба, сподели в социалните мрежи, кой е за него един от най-ценните компоненти за успех в живота. Борецът сподели мотивиращо видео, от негови тренировки,  на което е прикрепен следния текст:

„Ти си господар на съдбата си. Започнете повече неща сами. Не търсете външна подкрепа. За да развиете самодисциплина, се откажете от вярата си в късмета. Ясно е, че трябва да повярвате в нещо. И да, късметът съществува. Но колкото повече вярвате в това, толкова повече осакатявате самодисциплината си. Не вярвай в късмета. Тази вяра ще работи срещу вас. Колкото повече подкрепа получавате отвън, толкова по-ниска е вашата дисциплина. САМОДИСЦИПЛИНА – винаги помнете за това, това е вашето вътрешно ядро, това е един от най-важните компоненти на успех в живота ви“, заяви руснакът в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Ты хозяин своей судьбы. Больше вещей инициируй сам. Не ищи поддержки извне. Для того чтобы выработать самодисциплину, откажись от веры в удачу. Понятно, что нужно во что-то верить. И да, удача существует. Но чем больше ты в нее веришь, тем больше калечишь свою самодисциплину. Не верь в удачу. Эта вера будет работать против тебя. Чем больше поддержки ты получаешь извне, тем ниже твоя самодисциплина. САМОДИСЦИПЛИНА – всегда помни о ней, это твой внутренний стержень, это один из важнейших компонентов успеха в твоей жизни.

Публикация, споделена от Roman Vlasov (@vlasovroma90) на

Роман Власов е двукратен олимпийски шампион (2012г. и 2016г.) в категории до 74 кг. и до 75 кг., в класическия стил. 29-годишният състезател има и две световни (2011г. и 2015г.), както и четири европейски титли (2012г., 2013г., 2018г. и 2019г.).