Начало Борба СК „Станка Златева“ организира турнир по борба на открито

СК „Станка Златева“ организира турнир по борба на открито

СК „Станка Златева“ организира турнир по борба на открито
0

Състезанието ще се състои пред залата на клуба.

Турнир по борба на открито за деца и младежи ще се проведе на 12 октомври. Събитието ще бъде пред залата на клуба по борба „Станка Златева“. В него участват могат да вземат деца, момчета, момичета, кадети и кадетки.

Официалният кантар ще се проведе в 9.00 часа. От 10.30 часа е официалният старт на надпреварата. Събитието се организира от клуб по борба „Станка Златева“, със съдействието на Община Сливен. Победителите във всяка една от категориите, в различните възрастови групи, ще получат медали, подаръци и парични награди.

Източник: sliveninfo.bg

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".