Начало Борба Станка Златева проговори за мечтите си

Станка Златева проговори за мечтите си

Станка Златева проговори за мечтите си
0

Легендата в родната борба продължава да тренира млади таланти.

Голямата Станка Златева проговори за мечтите си. Настоящата треньорка по борба в Сливен разказа и как преминават дните на един наставник по борба пред камерата на „Нова телевизия“.

„Благодарна съм за всичко, което ми се е случило, но съм допринесла за това. Дала съм жертви, за да ми се случват тези неща. Когато човек е с добри намерения, нещата се получават“, сподели тя пред медията.

„Мечтая да отида на почивка в Тайланд или Индонезия, но все не ми остава време. Дано да успея. За друго не мечтая. Всичко, каквото съм искала, съм си го постигнала“, заяви Златева.

Въпреки че вече влиза в залата не като състезател, а като треньор, работата явно не намалява:

„Сутрин ставам, ходя на тренировки, в планината… Децата тренират, аз само им викам. Не ми остава много време за личен живот. Вече спрях да излизам. Наистина времето не ми стига за нищо. Поела съм ангажимент към децата, които тренирам и трябва да го изпълнявам пълноценно. Цялата ми енергия е насочена към тях“, заяви петкратната световна шампионка по борба.

Станка Златева е треньор по борба от три години. Тя тренира деца в построената през 2017 г. с държавни пари зала в Сливен. В спортната си кариера Златева е ставала 5 пъти световна шампионка, 6 пъти европейска шампионка, а освен това има и 2 сребърни медала от Олимпийски игри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.