Начало Бокс Хей се изложи в „Стани богат“

Хей се изложи в „Стани богат“

Хей се изложи в „Стани богат“
0

Бившият световен шампион в тежка категория Дейвид Хей се превърна в обект на подигравки от страна на феновете след участие в телевизионното шоу „Стани богат“.

Британецът взе участие в благотворително издание на предаването, като успя да спечели 8000 паунда за избрана от него инициатива. Хей обаче отнесе голямо количество шеги и негативни коментари за решението си да използва жокер преди първата сигурна сума от 1000 паунда в играта. Боксьорът трябваше да отговаря на трети въпрос: „Коя от думите се използва и за чаша, от която се пие шампанско?“, а възможностите бяха китара, фагот, чело и флейта. Верният отговор беше флейта, но Хей с мъка успя да стигне до него и да продължи участието си.

Дейвид Хей все пак достигна до въпрос №9 от 15 в шоуто, като остана на крачка от 16 000 паунда. Той не успя да отговори на въпроса: „Мастодонът е изчезнало същество, което се доближава най-много до кое от тези?“ с отговори кит, слон, плъх и тигър. Хей заложи на кит, но верният отговор беше слон и играта му приключи с печалба от 8000 паунда.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.