Начало Бокс Лепнаха Тръмп на боксови круши

Лепнаха Тръмп на боксови круши

Лепнаха Тръмп на боксови круши
0

Боксов клуб в Дъблин даде възможност на противниците на визитата на Доналд Тръмп в Ирландия да си излеят гнева върху американския президент.

Новооткритият „Бийт Бокс“ предостави шанс на несъгласните с политика да изпробват ударите си върху боксови круши, върху които е залепен ликът му. „Сесиите“ с Тръмп се провеждат на неоново осветлени и при декорация, напомняща филмите за Роки Балбоа. От боксовия клуб предлагат възможност за два вида тренировки с необичайните чували – 30 и 45-минутни, като ги описват като „идеални за фитнес-ентусиастите, които разполагат с малко време“. Заниманията включват 10-рундов бой с Доналд Тръмп, леки упражнения с тежести и медицински топки и са подходящи за сваляне на излишни килограми.

„За разлика от Доналд Тръмп, ние искаме да накараме всички да се чувстват добре дошли при нас, като ще се погрижим за специфичните нужди на всекиго. Да се надяваме, че новият ни курс ще позволи на противниците му малко да изпуснат парата и да се приберат у дома след това с усещането, че са посинили оранжевото“, каза собственикът на „Бийт Бокс“ Джеймс Мърфи.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.