Начало Борба Сливен приема държавното първенство по борба за юноши и девойки

Сливен приема държавното първенство по борба за юноши и девойки

Сливен приема държавното първенство по борба за юноши и девойки
0

Между 9 и 12 януари Сливен ще бъде домакин на държавния личен шампионат по класическа и свободна борба за юноши и девойки.

На 8 януари ще се проведе техническата конференция (17.00 часа), а от 18.00 часа е жребият, който ще се състои в СУ „Димитър Рохов“. Официалният кантар ще се проведе на 9 януари от 8.00 часа, а два часа по-късно стартират схватките. Полуфиналите са насрочени за 16.00 часа. На 10 януари от 15.30 часа започват финалните срещи при девойките и юношите в класическия стил, а след това и награждаването. Свободняците стартират на 11 януари. Надпреварата при тях приключва на следващия ден като схватките в неделя стартират в 10.00 часа.

Източник: БФ Борба

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".