Начало Борба Тайбе Юсеин е Спортист №1 за месец септември

Тайбе Юсеин е Спортист №1 за месец септември

Тайбе Юсеин е Спортист №1 за месец септември
0

Сребърната медалистка от Световното първенство по борба в категория до 62 килограма – Тайбе Юсеин, бе избрана за Спортист №1 на месец септември. На церемония в Пресклуб “България” тя получи значка “Златна България” и говори пред журналистите.

“Искам да ви благодаря, че сте ме уважили и, че сте ме избрали за №1, тъй като миналият месец беше изключително успешен – с медали от Световни и Европейски първенства”, започна Спортист №1 на България за изминалата година.

“Починах си. Колкото можах, се отърсих от цялото напрежение, което имах преди състезанието. Почивката беше кратка, тъй като от тази седмица започнахме да тренираме. Чувствам се добре, здрава съм“, продължи Тайбе.

След това си припомни злополучния финал на Световното първенство, който загуби загуби с 3:5 от киргизстанката Айсулу Тинибекова.

“Може да се кажe, че имаше моментно отпускане на самия финал. Много малко време ме делеше от втора световна титла, но пък ще го помня и това ще ми е обица на ухото. Ще знам какво трябва да правя при такава ситуация.”

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.