Начало Кикбокс и муай тай Уволниха треньорка по кикбокс заради голи снимки преди 20 години

Уволниха треньорка по кикбокс заради голи снимки преди 20 години

Уволниха треньорка по кикбокс заради голи снимки преди 20 години
0

Треньорка по кикбокс го закъса жестоко заради провокационни снимки, направени преди много години. Екатерина Конопенко от руския град Магнитогорск не само била уволнена, но и привикана в полицията заедно с дъщеря си. По думите на Екатерина, причина за скандала била конфликтна ситуация, възникнала между нея и директора на спортния клуб „Максимум“. Администрацията на клуба намерила в мрежата нейни стари, еротични снимки, направени преди около 20 години в рамките на проекта „Експеримент“.

От ръководството подали фотографиите в прокуратурата и следствения отдел, след което уволнили треньорката.

Но с това проблемите й не свършили. На намерените фотографии била не само тя, заедно с непознат мъж, но и момиченце с оръжие. Треньорката била привикана в полицията заедно със 17-годишната си дъщеря, проверявайки жалба за пропагандиране на насилие и жестокост и неизпълнение на родителските задължения.

„Проведохме проверка по жалба за това че жена, местна жителка, не изпълнява дълга си по възпитанието на непълнолетната си дъщеря и публикува в социалните мрежи снимка на детето си, която пропагандира култ към насилието и жестокост“, разкриват от полицията. 41-годишната треньорка Екатерина твърди, че ще оспорва. Тя смята старите си снимки за предмет на изкуството и е убедена, че е била уволнена незаконно, затова смята да съди бившите си работодатели от спортния клуб.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.