Начало Борба Тайбе Юсеин и Миглена Селишка започват на Държавното

Тайбе Юсеин и Миглена Селишка започват на Държавното

Тайбе Юсеин и Миглена Селишка започват на Държавното
0

Световната и двукратна европейска шампионка Тайбе Юсеин стартира днес на държавния личен-отборен шампионат във Враца. Националката ще се бори в своята категория до 62 кг.

На тепиха ще излезе и Миглена Селишка (50 кг), трикратна европейска шампионка за девойки и сребърен медалист при жените от Евро 2019. За титли тръгват също Мими Христова (57), както и Мария Оряшкова, която ще брани трофея си в тежка категория до 76 кг.

www.bul-wrestling.org

На първенството ще стартират 64 състезателки от 16 клуба. Схватките са в залата на ПМГ „Акад. Иван Ценов“. Жребият и програмата може да видите ТУК.

Същевременно мъжете в свободния стил определиха финалистите за днес. Националите Мирослав Киров (74), Михаил Георгиев (65), Енгин Исмаил (79), Мариян Тодоров (125) не допуснаха изненади и са на финалите.

Източник: www.bul-wrestling.org

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.