Начало Бокс 50 Cent е главният виновник за Флойд – Конър

50 Cent е главният виновник за Флойд – Конър

50 Cent е главният виновник за Флойд – Конър
0

Едно от най-големите имена в света на хип-хоп музиката – 50 Cent, е било главното действащо лице в осъществяването на мача между Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър през 2017 г.

twitter.com

За това призна самият президент на UFC – Дейна Уайт. Супер битката между американеца и ирландеца се превърна във втората най-гледана боксова среща с над 4 милиона заплатени PPV. На 26-ти август 2017-та, боксовото величие победи ММА звездата чрез технически нокаут в десетия рунд.

Уайт върна лентата назад, след като вчера говори за поредното завръщане на Флойд Мейуедър.

„Изведнъж започнах да усещам напрежението за евентуален мач между МакГрегър и Мейуедър. Хората започнаха да настояват, не беше само приказки“, спомня си Дейна Уайт.

„Един ден случайно попаднах на 50 Cent в Ню Йорк, а той ми каза: „Флойд иска да се бие с твоето момче“. Аз му отговорих, че не знам за какво говори и го попитах „Кое мое момче“?

„Той ми отвърна: „Хлапето от Ирландия“. Първоначално си помислих, че става въпрос за двубой по правилата на ММА и му казах, че Конър ще го убие, но „Фифти“ ми каза, че става въпрос за боксов мач. Помислих си, че се шегува с мен, но в следващия момент ми каза, че е сериозен и ако трябва ще звънне на Флойд по телефона.

„Така започна всичко. После където и да бях, всички ме питаха само за едно нещо. С течение на времето нещата станаха сериозни и направихме оферта.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.