Начало Бокс Адонис Стивънсън проходи 2 месеца след операцията

Адонис Стивънсън проходи 2 месеца след операцията

Адонис Стивънсън проходи 2 месеца след операцията
0

Бившият световен шампион в полутежка категория – Адонис Стивънсън, е започнал да ходи с асистент и да говори. Годеницата му Симон Гуд потвърди това и разкри подробности около състоянието на любимия си. Те живеят съвместно и имат дъщеричка.

„Адонис направи своите първи стъпки. Щастлива съм да споделя, че работи все по-усилено с физиотерапевтите. Подобренията на състоянието му изобщо не дойдоха лесно“, призна Симон.

„Той е истински шампион, прилага го при възстановяването. Вече може да говори със семейството си, приятелите, медицинския екип. Сигурна съм, че нашият „супермен“ ще се възстанови напълно. Благодаря на всички за съобщенията и подкрепата.“

Канадският боксьор (29-2-1) претърпя операция на мозъка след зловещия нокаут на 1-ви декември. Тогава той загуби от Олександър Гвождик.

Бе поставен в изкуствена кома, след като му бе открит тежък мозъчен кръвоизлив.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.