Начало ММА Кокър: Може да сме видели последния бой на Фьодор

Кокър: Може да сме видели последния бой на Фьодор

Кокър: Може да сме видели последния бой на Фьодор
0

Силният човек в „Белатор“ Скот Кокър разкри мнението си за бъдещето на Фьодор Емелианенко. По-рано днес руснакът загуби финала на Гран При в тежка категория от Раян Бейдър.

Ето какво сподели шефът на организацията на официалната пресконференция след края на събитието:

„Никога не е лесно да видиш свой приятел нокаутиран и ранен. От него зависи дали ще се бие отново. Вече изпълни договора си с нас. С него имаме бизнес отношения от много години, още когато бяхме заедно в „Strikeforce“. Фьодор не е задължен да се бие отново. Вече постигна всичко. Той е най-великият състезател в тежка категория за всички времена. Справи се страхотно“, заяви Кокър.

„За мен той е „G.O.A.T“(най-велик за всички времена). Никога не отказа предизвикателство“, завърши емоционалното си изявление.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.