Начало Бокс Ако Джойс не промени стила си, резултатът в реванша срещу Жан ще е същият, според Усик

Ако Джойс не промени стила си, резултатът в реванша срещу Жан ще е същият, според Усик

Ако Джойс не промени стила си, резултатът в реванша срещу Жан ще е същият, според Усик
0

Джо Джойс инкасира първата си кариерна загуба по-рано тази година, когато заложи междинната си титла на WBO в двубоя с Жилей Жан. Той бе нокаутиран в шестия рунд след намеса на лекаря, защото китаецът затвори дясното му око с тежките си леви прави. Британецът след това активира клаузата си за реванш, но, според Олександър Усик, резултатът ще бъде същият, ако „Джъгърнаут“ не промени стила си за „Големия взрив“.

Ако Джо Джойс не промени нищо в стила си, резултатът ще бъде същият и в реванша“, каза украинският шампион пред Boxing Scene в дните преди собствения си мач срещу Даниел Дубоа, завършил с успех за него в 9 рунд.

Усик нокаутира подготвения за мръсни номера Дубоа

Още от началото на срещата стана видимо, че Джойс планира да устои на силата на Жан с типичната си проява на издръжливост в размените, но проблемът бе, че китаецът поддържаше здравословна дистанция и контраатаките на британеца рядко достигаха до самия него.

Жилей се опита да избегне реванша, като побърза да влезе в преговори с Тайсън Фюри за колана на WBC, но Джо се възползва от договореното си право и сега двамата ще се качат повторно на ринга в Лондон на 23 септември.