Начало Бокс Джойс не вижда как Дубоа ще победи Усик

Джойс не вижда как Дубоа ще победи Усик

Джойс не вижда как Дубоа ще победи Усик
0

Джо Джойс негодува от факта, че Даниел Дубоа получи шанс за поясите на Олександър Усик преди него и дори предвиди лесен успех за украинеца в срещата им.

Мисля, че Усик ще танцува около него, а Дубоа няма да може да го уцели. Той не успя да уцели и мен, когато се бихме, така че няма да може да удари и Усик. Дубоа Удря здраво, но няма как да уцелиш някой, който се движи и танцува по ринга около теб, докато сам те обработва с изстрели. Има малък шанс Дубоа да вкара удара си, но аз не виждам как ще стане“, каза „Джъгърнаут“ пред talkSPORT.

Самият Джойс съжалява, че няма да е на ринга срещу шампиона, след като триумфира над Дубоа през 2020 г. с технически нокаут. Причината е, че двамата избраха различен път за развитие. Даниел е задължителен претендент на WBA, докато Джо е такъв за WBO. Ротационният принцип между големите федерации предвижда всяка една да налага своите бойци през определен период от време.

Олександър Усик и Даниел Дубоа имат време до началото на май, за да подпишат договор, докато Джо Джойс ще се боксира през настоящия уикенд срещу Жилей Жан.