Начало Бокс Усик покани Джойс да се бият на Марс (СНИМКИ и ВИДЕО)
0

Усик покани Джойс да се бият на Марс (СНИМКИ и ВИДЕО)

Усик покани Джойс да се бият на Марс (СНИМКИ и ВИДЕО)
0

Олександър Усик и Джо Джойс си размениха хапливи коментари в социалните медии и изразиха готовност да се изправят един срещу друг.

Преди няколко дни WBO обяви, че двамата ще трябва да се бият за временната титла в тежка категория. Всичко започна със снимка на Олимпийския стадион в Киев, която Усик публикува с покана двамата с неговия “приятел” Джойс да премерят сили на него. Британецът реши да отговори по оригинален начин и се опита да контраатакува.

“А, ти си жив? В Киев не успя да напълниш една вана, какво остава за цял стадион. Ще се видим скоро във Великобритания. Послепис: Липсваш ми”, написа Джойс.

Украинецът прие предизвикателството и продължи закачката със забавен колаж, на който Джойс лежи във вана на фона на марсиански пейзаж, като зад него има поставен и боксов ринг.

“Приятелю, готов съм да продължа да ти преподавам уроци по бокс дори и на Марс. Надявам се да си подобрил уменията си след последната ни среща. И ти ми липсваш”, написа Усик, припомняйки на Джойс, че през 2013 г. го победи в Световните боксови серии.