Начало Други Ужасеният Руки Базуки иска да разкара бицепсите си
0

Ужасеният Руки Базуки иска да разкара бицепсите си

Ужасеният Руки Базуки иска да разкара бицепсите си
0

Кирил Терешин, известен като “Руки Базуки” и “Руския Попай” е сериозно притеснен за здравето си и затова иска да се раздели с нещото, което го направи известен – огромните бицепси.

Руснакът иска да се подложи час по-скоро на операция за отстраняване на субстанцията, с която преди години напълни ръцете си. Пандемията от COVID-19 и нарастващият брой заболели в Русия, обаче, ще отложи интервенцията, като Терешин се надява тя да се реализира до края на годината.

“Само на 24 години съм и имунната ми система засега се справя с възпалението, но наистина не зная какво ще се случи в бъдеще. Затова започнах операциите, за да се прекрати този комар. Напомпах ръцете си когато бях на 20, защото бях глупав. Не помислих за последствията”, разкая се “Руки Базуки”.

Докторите казали на Терешин, че може и да умре, ако не се предприемат драстични мерки за отстраняването на мъртвата тъкан от ръцете му, както и течността в тях.

“Най-тежката операция ще бъде на бицепсите ми… нервите, отговорни за чувствителността на ръката, са разположение там. Да не дава Господ, но, ако нещо се случи, бих могъл да изгубя ръката си. Наистина се притеснявам, много съм уплашен… Изобщо не трябваше да правя това, вече знам. Сам съм си виновен”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.