Начало Бокс Аманда Серано предизвика Кейти Тейлър

Аманда Серано предизвика Кейти Тейлър

Аманда Серано предизвика Кейти Тейлър
0

Феноменалната Аманда Серано е решена да се бие с Кейти Тейлър след поредния си успех на ринга. В подглавното събитие на Джейк Пол – Тайърън Уудли пуерториканката защити световните титли в категория „перо“ срещу Ямилет Меркадо.

Аманда вече се чувства готова за един от най-чаканите мачове при жените.

„Искам да се бия с Кейти Тейлър“, заяви Серано.

„Двете с нея и Клариса Шийлдс сме в Топ 3 на женския бокс, спорно е как точно би изглеждало подреждането между нас. Ще бъдат страхотни битки между световни шампионки, нека го направим.“

„Този мач трябва да се състои – двете не спираме да печелим“.

„Ще трябва и да ни се заплати адекватно. Направих всичко възможно, бия се с момичета от Топ 10, побеждавам ги. Парите зависят от промоутърите и мисля, че аз го заслужавам“, допълни Серано.

Тейлър предстои да защитава своите пояси в лека категория срещу Дженифър Хан на 4 септември в Лийдс, Англия.

Евентуална битка със серано би била най-голямата в историята на женския бокс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.