Начало Бокс Американската мечта на най-добрия в бокса

Американската мечта на най-добрия в бокса

Американската мечта на най-добрия в бокса
0

Американската мечта. Обширно понятие, съдържащо различни нюанси. Но какво общо има то с професионалня бокс?

В страстната седмица сме.

Идният уикенд на ринга се завръща най-добрият боксьор на нашето време – за своя дебют в САЩ. Човекът, който е способен да напълни всеки стадион във Великобритания. Дори бастиона „Уембли“.

Световният шампион на IBF, WBA „Super“ и WBO в тежка категория – Антъни Джошуа.

Излиза срещу нетрадиционен съперник, който е класи под възможностите му. Сякаш да опипа почвата. Да се подготви за своята американска мечта – победа над Дионтей Уайлдър, вечна слава.

Ей Джей някак лежерно премина през последните си противници. След гръмката победа над Владимир Кличко така и не можем да го видим в пълния му блясък. В момента ситуацията при най-тежките е ала „затишие пред буря“. Много е вероятно още с първите есенни дъждове да видим и чакания мегасблъсък.

За целта Джошуа ще опита да приключи мача си срещу „дебелото момче“ възможно най-бързо. Отговаряйки на ръкавицата, хвърлена от „Бронзовия бомбардировач“. Мачовете на Антъни се следят от много хора по цялото земно кълбо. Дори такива, които не предпочитат бокса. И този път ще е така.

А как ще започне британецът своята американска мечта? Предстои да разберем в неделя по първи петли.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.