Начало Бокс Амир Хан се закани: Завръщам се и готвя шокиращи разкрития
0

Амир Хан се закани: Завръщам се и готвя шокиращи разкрития

Амир Хан се закани: Завръщам се и готвя шокиращи разкрития
0

Бившият световен шампион по бокс в супер-лека категория Амир Хан анонсира шокиращия изказвания, които смята да направи в следващите десетина дни. Британецът е пред завръщане на професионалния ринг след загубата му от Канело Алварес през май 2016 година.

„Не съм се бил във Великобритания от седем години. Време е да се върна у дома, затова гледам към евентуална битка през март. След това планирам да се бия и през септември и в края на годината искам голяма битка, където и да е. Има няколко големи, наистина големи изявления, които ще направя през следващите 10 дни, преди да се върна към тренировъчния лагер в Америка. Това ще бъдат шокиращи изявления за всички”, сподели 31-годишният боксьор, който се оттегли за дълго време заради травма в ръката.

„Знаейки, че вече не трябва да си бия инжекции в ръката, за да изляза на ринга или да вляза в тренировъчен лагер, ще съм много по-уверен. Правият удар с дясната ръка е най-добрият ми изстрел, така че нямам търпение да го използвам правилно отново. Ръката ми се чувства по-добре от всякога. През цялата си кариера съм имал болка и сега, когато я няма, чувството е невероятно”, допълни Амир Хан.

тагове: