Начало Бокс Андерсон Силва се обясни в любов на бокса

Андерсон Силва се обясни в любов на бокса

Андерсон Силва се обясни в любов на бокса
0

Андерсон Силва се завръща в бокса със специални чувства. „Паяка“ ще се качи на ринга за мач с Хулио Сезар Чавес-младши на 19 юни в Мексико.

Бразилецът е считан от някои за най-добрия състезател в смесените боеве за всички времена, но признава красотата на конкурентния спорт.

„Боксът е невероятен спорт. Обичам го. Практикувам бокс от много дълго време – не професионално, но давам всичко от себе си“, Силва сподели пред „ММА Джънки“.

„Продължавам да тренирам, предвизвиквам себе си. Възможността да се бия с Чавес-младши – това не е начин да се доказвам на когото и да е било. Така си отправям предизвикателство. Когато се качим на ринга ще покажа най-доброто от себе си и ще покажа колко съм отдаден.“

Андерсон Силва урежда боксов двубой с бивш шампион на WBC

Бразилската ММА легенда коментира шанса за мач с Рой Джоунс-младши.

„Този двубой се обсъжда вече дълги години. Разговорите започнаха още след подписа ми с UFC. Мисля, че сега е по-близо до реалността – фокусът ми сега е върху Чавес, но Рой е на мушката ми за близкото бъдеще“, допълни Андерсон Силва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.