Начало Бокс Анди Руис, Канело и Раян Гарсия се събраха в залата

Анди Руис, Канело и Раян Гарсия се събраха в залата

Анди Руис, Канело и Раян Гарсия се събраха в залата
0

Треньорът по бокс Еди Рейносо не може да се оплаче от звездно присъствие в залата си.

Специалистът има до себе си трима от най-страховитите бойци в момента. Рамо до рамо при него се потят здраво Саул Алварес-Канело, Анди Руис-младши и Раян Гарсия.

На видео клип в социалните мрежи можем да видим как бившият световен шампион в тежка категория влиза във форма с кардио на пътеката.

Младата надежда Гарсия отново демонстрира бързи рефлекси.

22-годишният суперталант тренира ударите си на ринга, докато Канело е на фитнес уредите.

В залата липсва друго популярно име, което се подвизава на тази територия – Оскар Валдес. Мексиканският звезден отбор се допълва от Хулио Сезар Мартинес, който също не можем да видим в клипа.

В края на февруари Саул Алварес ще бъде отново в действие срещу Авни Йълдъръм. Феновете на бокса се надяват да видят скоро в действие и останалите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.